top of page
Zoeken

Als jouw paardencoach gun ik het jou weer te mogen voelen, meer in je lijf te komen zonder dat je hoofd overuren maakt. Het is mijn missie om dat samen met de paarden voor jou te realiseren.


Voor mij is het van enorme meerwaarde om te mogen werken met paarden. Paardencoaching is een hele pure, directe en fijne vorm van coaching waarbij een paard wordt ingezet tijdens de coachsessie en het jou helpt om spanning los te laten. De uitkomst van een sessie paardencoaching is dat je vrijheid ervaart in je denken en voelen, waardoor je weer in balans komt.


Ben jij benieuwd hoe de paarden en ik je daarbij kunnen helpen? Ik zie je berichtje graag tegemoet zodat we kennis met elkaar kunnen maken.


18 weergaven0 opmerkingen

Paarden zijn gevoelige dieren die communiceren met hun lichaamstaal en energie. Ze merken de meest subtiele signalen op en reageren op aanwezigheid en spanning van jou zonder oordeel.


Meer weten?

Plan een vrijblijvende afspraak in waarin we kennis met elkaar kunnen maken en ik je graag meer vertel over de kracht van paardencoaching.12 weergaven0 opmerkingen

Bijgewerkt op: 9 okt. 2023

Ben jij benieuwd wat paardencoaching voor jouw cliënten kan betekenen in hun re-integratie? Als ervaren en gecertificeerd coach en paardencoach heb ik gemerkt dat paardencoaching een zeer effectieve methode is om cliënten te helpen en ondersteunen in hun re-integratie. Het helpt hen bij het overwinnen van hun persoonlijke en emotionele uitdagingen waardoor zij na geruime tijd weer in staat zijn om een vervolgstap te zetten in hun re-integratieproces. Paardencoaching is een hele pure, directe en fijne vorm van coaching met inzet van paarden om persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen. Door paardencoaching kom je eerder bij je gevoel. Hierdoor ervaar je vrijheid in je denken en voelen. Dit helpt je in balans te komen. Je hoofd-, hart- en buikbrein komen weer op een lijn waardoor je zelf in staat bent spanning te voelen, te doorleven en los te laten. Als Senior Caprilli Coach ben ik gevestigd in het mooie Twente (Markelo) waar ik workshops paardencoaching aanbied in kleine groepjes. Tijdens deze workshops laat ik je graag kennismaken om te krachtige effecten van paardencoaching te ervaren. Ben jij arbeidsdeskundige, re-integratiecoach, adviseur werk, RMT teamlid of heb je een andere functie binnen de re-integratie dan verwelkom ik je graag. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Liefs, Stephanie #paardencoaching #reintegratie #proces #persoonlijkegroei #stapvoorstap #metinzetvanpaarden #coaching #caprillicoaching #wajong #ziektewet #ww #vroegtijdigeinterventie #verzuim #emotioneleuitdagingen #balans


10 weergaven0 opmerkingen
bottom of page